Frenzy Spark

/ Light up your mind /

.

Ideja o Frenzy Spark magazinu nastala je sredinom novembra 2010. godine i dok se tokom tih prvih par meseci uobličavala odabirom posebnih sadržaja, shvatili smo da pred sobom imamo pop kulturni magazin koji nudi svež i drugačiji pristup temama koje nisu u dovoljnoj meri zastupljene u drugim medijima, u našoj zemlji. Kako su izlazili novi brojevi, tako smo odmicali korak dalje sa svakim od njih, vizuelno i sadržajno. U međuvremenu, Frenzy Spark timu su se priključili novi autori i svako je doneo nešto svoje u magazin, gde posebno ističemo naučno-popularne tekstove kao jedan od glavnih potpornih stubova našeg medija, pored tekstova o filmu, muzici, umetnosti i popularnoj književnosti.

Naš je moto  Light Up Your Mind  i zaista smo ponosni na činjenicu da na domaći web donosimo isključivo originalne i poučne tekstove, nastale iz pera naših autora. Ispod možete prelistati naše najnovije izdanje magazina:

.

Sva naša izdanja vama su na dohvat ruke, na jednom mestu, na Frenzy Spark polici. Ovde možete baciti pogled na sva prethodna kao i poslednje 11. izdanje FS magazina. Magazin se objavljivao jednom u dva meseca, a u međuvremenu sva dešavanja bivala ispraćena putem sajta i facebook stranice. Takođe, trećina svakog izdanja je u potpunosti na engleskom jeziku, čime smo postali i dvojezični magazin, dostupan i svetskoj čitalačkoj publici.

.

Objavljivana izdanja Frenzy Spark Magazina

.

Subscribe / Pratite diskusiju
Notify / Obaveštavaj me
guest

0 Comments / Komentara
Inline Feedbacks
View all comments